Grid View:

Valtra Valmet 900

Valmet 900-4 tractor, available for complete sale.Burndamage.

€6.500,00

Valtra Valmet T130 Hitech

Valtra T130, 2007, 7580 hours, HiTech 40K,AC, 3sv, hydro trailer brake, 650/65x38 & 540/65x28 60/20%Worldwide ShippingFinancing possible for parts of Europe, South America, North America, Asia, OceaniaAsk for conditions

€33.500,00
Resultaat 1 tot 2 van 2 (1 Pages)

Valtra trekker kopen

Op zoek naar een Valtra trekker? Deze vind je bij Koop van der Wal, dé tractorspecialist van Nederland. Op deze pagina hebben wij het beschikbare aanbod Valtra tractoren geplaatst. Klik op een model voor een korte omschrijving en foto’s van de tractor. Vraag meer informatie aan via de rode button.

Ervaar de comfortabele Valtra trekker zelf

Een Valtra trekker staat bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en Noordelijke wortels. Het bedrijf Valtra vindt zijn oorsprong in Zweden en later in Finland. De combinatie van de veelzijdige kenmerken en innovatieve technologie maken dat Valtra tractoren buitengewoon comfortabel zijn.

Als eigenaar van een Valtra tractor profiteer je van een betrouwbare, hoogwaardige trekker die specifiek is afgestemd op de individuele behoeften van de gebruiker. Zo heeft jouw trekker precies de apparatuur die je nodig hebt. Het doel van Valtra is dan ook: ervoor zorgen dat jij de beste tractorervaring krijgt.

Bekijk het aanbod Valtra tractoren

Zie hierboven het beschikbare aanbod Valtra tractoren. Je kan in het menu filteren op modeltype, bouwjaar, vermogen motor (HP en KW) en prijs. Lees de omschrijving met de kenmerken van het tractormodel en bekijk ook zeker de foto’s voor een completer beeld. Mocht je meer willen weten over een specifieke Valtra trekker, neem dan gerust contact met ons op.

Tractor verkoop en verhuur

Bij Koop van der Wal kun je niet alleen terecht voor een Valtra trekker. Wij bieden ook tractoren en grondbewerkingsmachines aan van andere merken, waaronder New Holland, John Deere en Agri-koop. Daarnaast verhuren we tractoren en machines, onze huurprijzen zijn eerlijk en voordelig. Ook leveren we tractoronderdelen, zowel nieuwe als gebruikte. Hiervoor hebben we twee aparte websites opgesteld: Koopvanderwalparts.com en Koopvanderwalusedparts.com.

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in een Valtra trekker? Bekijk dan de beschikbare modellen op deze pagina en vraag desgewenst meer informatie aan via de rode button. Heb je liever persoonlijk contact of wil je juist deskundig advies ontvangen? Je mag altijd even bellen naar 0031 527 261216. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.