Grid View:

Fendt 724 Vario ProfiPlus

Coming Soon:Fendt 724 Vario ProfiPlus, BJ: 2015, Frontlift and PTO, 650/65R38, 600/65R28, IsoBus, Airbrakes, Hydr Braking, Hydr linkage, Big screen

€75.000,00

Fendt 900 Series Vario < SCR

Fendt 930, 2010, ask for parts; 0031527261216

Price on request
Resultaat 1 tot 2 van 2 (1 Pages)

Fendt trekker kopen

Op zoek naar een Fendt trekker? Je vindt dit merk tractor bij tractorspecialist Koop van der Wal. Wij verkopen gebruikte tractoren van diverse merken als Case IH, Deutz-Fahr, New Holland en John Deere. Ook kun je voor tractor onderdelen bij ons terecht, zowel voor nieuwe als gebruikte onderdelen.

Je bekijkt het assortiment Fendt trekkers hieronder. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Tekst onderaan

De bijzondere eigenschappen van een Fendt trekker

Een Fendt is niet zomaar een trekker. Met een Fendt werk je altijd efficiënt en met een gunstig brandstofverbruik. Of het nu om een gebruikte of nieuwe Fendt trekker gaat, je ervaart het unieke rijgevoel. In een Fendt rijd je licht, zelfs bij zwaar werk. De Fendt tractoren serie betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie. Het merk is een voortrekker in de toepassing van efficiëntie verhogende technologieën.

Verkoop van onderdelen

We verkopen ook tractor onderdelen én landbouwmachines. Voor de tractor verkoop hebben we een speciale website gemaakt: https://www.koopvanderwalparts.com/. Als je al geruime tijd zoekt naar een bepaald onderdeel voor jouw Fendt trekker kijk dan even op deze website. Daarnaast verhuren we tractoren en machines voor een voordelige en eerlijke prijs. Ideaal tijdens het seizoenswerk.

Interesse? Neem contact met ons op

Wil je graag een Fendt trekker kopen? Kom dan in contact met Koop van der Wal. Als tractorspecialist helpen we je graag aan een goede tractor. Neem contact met ons op via het telefoonnummer of vul het contactformulier in. We zijn telefonisch bereikbaar op 0031 527 261216. Je mag ons ook mailen.