Grid View:

Massey Ferguson 6270 Dyna

Massey Ferguson 6270 Dyna, 2000, frontlift + pto, 40 km, trailer brake, 3 hydraulic spoolvalves

€20.500,00
Resultaat 1 tot 1 van 1 (1 Pages)

Massey Ferguson trekker kopen

Ben jij geïnteresseerd in een Massey Ferguson trekker? Op deze pagina bekijk je het beschikbare aanbod van tractorspecialist Koop van der Wal. Je ziet hier gebruikte tractoren die nog in prima staat verkeren. Voor meer informatie of bij vragen mag je altijd even contact met ons opnemen.

De voordelen van een Massey Ferguson trekker

Massey Ferguson is een internationale fabrikant van landbouwmachines. Dit Noord-Amerikaanse merk is wereldwijd marktleider in tractoren. Ze ontwikkelt en produceert een breed assortiment van compact tractoren. Een Massey Ferguson trekker beschikt over een efficiënte, betrouwbare motor die gebruik maakt van de nieuwste technieken. Deze motor werkt samen met een intelligente en gebruiksvriendelijke transmissie, de zogeheten Continously Variable Transmission (CVT). Hiermee kan er ook bij lagere toerentallen voor elke taak een passende snelheid bereikt worden.

Een Massey Ferguson tractor voldoet in zijn geheel aan de wensen van de landbouwer. Als landbouwer kun jij een breed bereik van werktuigen optimaal inzetten en gelijktijdig de bedrijfskosten laag houden.

Aanbod Massey Ferguson tractoren

Bekijk hierboven de beschikbare Massey Ferguson modellen. Lees de omschrijvingen om de specifieke eigenschappen van de trekker te weten te komen. Kijk ook zeker naar de foto’s om een beter beeld te krijgen van de tractor. Wil je meer informatie ontvangen over een specifiek model, klik dan op de rode button en doe een aanvraag.

De tractor voorraad van Koop van der Wal

Koop van der Wal is een toonaangevend bedrijf in de tractorbranche. Wij hebben een grote tractor voorraad. Tractoren van merken als Massey Ferguson, John Deere, Case-IH, Fendt en New Holland staan in onze opslagruimte. Daarnaast verkopen we landbouwmachines en tractor onderdelen (zowel nieuw als gebruikt). Ook is het bij ons mogelijk om tractoren of machines voor een bepaalde periode te huren.

Vraag meer informatie aan

Heb jij interesse in een Massey Ferguson trekker? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Kom dan met ons in contact. Wij staan je graag te woord. Stuur je vragen of opmerkingen door via ons contactformulier. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op 0031 527 261216.