slide 1

Agri-Koop grondbewerkingmachines

slide 2

Grote voorraad tractoren en machines

slide 3

ook voor gebruikte tractor onderdelen

In voorraad

New

John Deere 4720

Price on request
New

Massey Ferguson 6465

Price on request
New

John Deere 6155R

€85.000,00
New

CLAAS Arion 550

Price on request
New

Deutz-Fahr 1145 TTV

Price on request
New

Case IH Maxxum 130 CVX

Price on request
New

New Holland 8260DT

Price on request
New
New

Case IH MXU100

Price on request
New

John Deere 6420

Price on request
New
New

New Holland T6 T7

Price on request
New

John Deere 6M 6R 7R

Price on request
New

Case IH Puma T6 T7 6145

Price on request
New

New Holland T6050 Plus

Price on request
New

Iteco IT 12122

€4.650,00
New
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand

Trekker kopen bij Koop van der Wal

Een trekker kopen die past bij je bedrijf en werkzaamheden? Dan zit je goed bij tractorspecialist Koop van der Wal. Op onze website vind je een grote voorraad aan tractoren. Je komt zowel gebruikte als zo goed als nieuwe trekkers tegen in ons assortiment. Wij verkopen tractoren van merken als Massey Ferguson, John Deere, Case-IH, Fendt, Valtra en New Holland. Deze trekkers staan veilig in onze opslagruimte te wachten op hun nieuwe eigenaar.

Daarnaast verkopen we grondbewerkingsmachines en tractor onderdelen (zowel nieuw als gebruikt). Ook is het bij ons mogelijk om tractoren of landbouw machines voor een bepaalde periode te huren tegen voordelige prijzen.

Waarom een trekker kopen bij Koop van der Wal?

  • Tractorspecialist in Nederland
  • Grote tractor voorraad
  • Diverse bekende merken in ons assortiment, o.a. Case-IH, John Deere, Massey Ferguson en New Holland
  • Tractor import en tractor export
  • Tractor sales
  • Gebruikte en nieuwe tractor onderdelen
  • Te koop en te huur: Agri-Koop landbouwmachines
  • Voordelige tractor verhuur

Neem de tijd en kijk rustig rond in ons ruime assortiment. In het menu vind je een overzicht van de merken en tractoren. Wanneer je op een merk klikt, kom je terecht op de merkpagina met het beschikbare aanbod. Je kan ook de zoekfunctie gebruiken als je een specifiek model zoekt.

Tractor import en tractor export

Koop van der Wal houdt zich onder meer bezig met tractor import en tractor export. Wij richten ons op de inkoop en verkoop van gebruikte tractoren. Deze trekkers verkeren in een prima staat en na een inspectie in onze werkplaats kunnen ze veilig de weg op. Daarnaast bieden we een tractor sales aan: tractoren die we voor een scherpe prijs van de hand doen. Voordelig een trekker kopen bij een betrouwbare dealer? Dat kan bij tractorspecialist Koop van der Wal.

Agri-Koop

Wij verkopen grondbewerkingsmachines onder de naam Agri-Koop. In ons assortiment bevinden zich onder andere zaaibedbereiders en schijveneggen. Dit zijn stuk voor stuk goede, degelijke machines die te koop staan voor aantrekkelijke prijzen. De sterke en robuuste schijveneggen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes: 3, 4 5 en 6 meter. Onze zaaibedbereiders hebben voldoende ruimte tussen de schijven. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor de grotere tractoren.

Tractor verhuur

Naast een trekker kopen kun je ook een tractor huren bij Koop van der Wal. Wij hebben verschillende tractoren van diverse merken in ons verhuurprogramma. De huurprijzen zijn voordelig en eerlijk. Andere voordelen van onze tractor verhuur zijn:

  • Ruime keuze: van 50 tot 250pk
  • Met eigen vervoer razendsnel bezorgd
  • Ideaal tijdens seizoenswerk
  • Met recht op aankoop

Ben je geïnteresseerd in onze tractor verhuur? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0527261216. We bespreken je wensen en kijken naar de mogelijkheden. Er is altijd wel een gepaste oplossing te vinden.

Gebruikte en nieuwe tractor onderdelen

Ook kun je bij ons terecht voor tractor onderdelen, zowel nieuw als gebruikt. Hiervoor hebben we twee speciale websites opgericht. Voor gebruikte tractoronderdelen kun je naar Koopvanderwalusedparts.com en voor nieuwe onderdelen verwijzen we je door naar onze webshop Koopvanderwalparts.com. We leveren tractor onderdelen van alle bekende merken. Bezoek de webshops en ontdek het complete assortiment.

Koop van der Wal: leidend in de tractorbranche

Koop van der Wal is in de loop der jaren een toonaangevend bedrijf in de tractorbranche geworden. Het verhaal begon in 1936 toen de familie Van der Wal het bedrijf oprichtte. Ons familiebedrijf is van generatie op generatie overgegaan en nu wordt Koop van der Wal geleid door Willem. Het bedrijf is gevestigd in Bant (Noordoostpolder) en beschikt over een werkplaats, showroom en een grote opslagruimte. De gehele locatie is ruim 20.000 m2 en gelegen aan de snelweg A6.

Een trekker kopen bij de tractorspecialist

Ben je van plan om een trekker te kopen? Bekijk dan de grote tractor voorraad op deze website. Je kunt de selectie filteren op merk, vermogen motor (KW en HP), model, bouwjaar en prijs. Zie je een trekker die voldoet aan jouw eisen, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je mag je vragen stellen via het contactformulier, maar je kunt ook een e-mail sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw aanvraag.

Maak gebruik van onze tractor import - export service of tractor sales en vind de trekker die bij jouw bedrijf past.